duminică, 31 mai 2009

Love is not for girls.

Nu am mai scris de mult,din pricina tezelor si testelor si treburilor ce tin de scoala.Dar ma bucur intr-un fel,pentru ca am avut ocazia sa stau degeaba si sa ma gandesc la anumite chestii la care poate nu m-as fi gandit altfel.

So,ma gandeam,la iubire.Vesnica iubire.Am stat si am analizat cazuri si exemple,incluzand-ul si pe cel personal,si am ajuns la acelasi rezultat. De ce noi,fetele,nu ajungem sa fim niciodata cu acel EL?Sau ma rog,cazurile in care nu ajungem sa fim cu EL(si ma refer la EL,adica,acel el.unicul el.true love.care tine de-o vesnicie). Adica ok,ajungem sa ne placa extrem de mult de el,ajungem sa il iubim,si totusi,de cele mai multe ori,nu ajungem sa fim cu el.Ajungem sa fim cu un altul,pe care logic,il iubim,il placem,ne simtim bine in compania lui,dar de ce trecem la un altul,si nu ramanem la acel unic EL?
Si de ce majoritatea baietilor ajung sa faca chestia asta cu o fata?Adica,lor de fiecare data le iese.Ajung sa fie cu tipa care o iubesc si nu trec foarte rapid la urmatoarea,decat daca sunt niste specimene masculine carora li s'ar potrivi varianta masculina a cuvantului "curva".
Sa luam si un exemplu concret.Ea(fata a) il iubeste pe el(baiatul b).Ii spune acestuia ce simte(sau tipul afla de la altcineva) si nu ii impartaseste sentimentele.Tipa sufera in tacere,si sufera,si sufera,si sufera and so on si mai apoi,ii trece.Isi baga picioarele,si se cupleaza cu al doilea tip(baiatul c) cu care va trai happily ever after.Si totusi,va ramane cu gandul la baiatul b.De ce?
Pentru ca noi fetele pur si simplu putem sa ne bagam mult mai usor picioarele,decat baietii,sau ce?

So,love is not for girls.Or,for me.

13 comentarii:

zuzu spunea...

Ma enervezi ca iar scrii EL. Ai intalnit vreun baiat care sa scrie EA? Eu nu. :))

Te-ai gandit vreodata ca poate nu e el cel pe care sa-l iubesti o vesnicie? Poate pur si simplu nu e sa fie. Hai, fruntea sus!


Laaaav!>:D<:*:X

Lulu spunea...

Poate pentru că fetele nu ştiu exact cum să se poarte, având în vedere că multe dintre ele aşteaptă băieţii să vină la ele, dar nu fac nimic în privinţa asta. Nu ştiu ce să zic. Te iubesc.

Clau [Pinky] spunea...

Esti prea sigura pe tine la subiectul asta si nu e bine. Nu de alta, dar tot articolul tau e o opinie bazata pe experientze foarte limitate.
----------Gata cu criticile rautacioase.

Stiu unde bati, draga mea; mi`ai pus intrebarea asta vineri :"De ce noi, fete, nu ajungem sa fim niciodata cu alec EL?" Ba vom fi cu el... Daca nu pe pamant, atunci in cer sau ambele. [iti recomand sa citesti "Nunta in cer" -Eliade si "Adam si Eva" -Rebreanu. Vei intelege mai bine ce spun]
Sfatul meu: daca simti ca el e atat de important pentru tine si daca merita, LUPTA. Poti invinge, stiu asta. Toti putem. Chiar daca ti se pare in zadar, vei reusi. [multi spun ca omul nu poate sa`si depaseasca limitele. Limitele cui? asta e intrebarea! Tu`ti impui propriile`ti limite. Cu credinta si limpezime vei izbuti sa`ti gasesti raspunsurile.] Daca nu merita, atunci... lasa`l.
Un alt aspect: Ajungi cu altu[iubindu`l pe acel El] pentru ca esti prostanaca. Nu va inteleg de ce va innecati amarul in sufletul altui om, simtindu`va aparent bine, dar omorand 2 suflete: al vostru si al lui[baiatul la care va refugiati].
Ti se pare ca le iese. Nu intelegi. Ei mereu mascheaza adevaratele sentimente atunci cand le este atacat orgoliul. Daca fata nu`l place, gata, se faleste`n toata scoala ca vai ce praf e ea[fite]. Nu incep, ca fetele prostute, sa zica la toata lumea ca "vai ce sufar .poate, poate, va ajunge si la urechea lui si hai hai se va indura sa se uite si la mine" [aolooo ma apuca nervi cand le vad]. --Marturisile durerii n`au valoare decat daca dincolo de randuri vezi pe om, care scrie numai pentru a nu striga.
Ai incredere in tine, Deiu. Sa nu cazi prea rau..., caci cauza durerii, ca şi a bucuriei, nu are ca singură sursă numai realitatea palpabilă, ci şi cugetarea; aceasta, la rândul ei, ne creează necazuri infinit superioare.
Take care! Tin la tine mult, mult de tot :(

Anonim spunea...

deci eu vreau sati spun ceva legat de acest post dar o so fac in private..:):P oricum e o chestie geniala.:):P:X

Robbie spunea...

Deşi văd că pe-aci comentează numai fetele, şi e normal, că despre voi e vorba, mă bag şi eu ca musca-n lapte deşi iar o să mă aleg cu aluzii de genul "eşti naşpa." :)
Unu. Mi se pare cea mai mare porcărie posibilă să tânjeşti după un EL în secret o groază de timp, să nu termini vreodată să îl iubeşti, şi totuşi să te refugiezi într-un altul. Vorba Claudiei, calci în picioare două suflete. Şi din păcate, multe fac asta. Nu înţeleg de ce n-aveţi tupeul să spuneţi ce aveţi pe suflet CUI trebuie, şi asta VOI, nu prin bileţele, sau prin prieteni, ci faţă în faţă, în doi. În fond, n-aveţi ce pierde, în orice caz, nimic mai mult decât suferinţă şi ani de aşteptare deşartă.
Doi. Una simplă: Pinky, te bat dacă nu-ţi faci blog - gândeşti prea mult, şi gândeşti frumos, şi chiar ar fi păcat să nu scrii.
Trei. Te iubesc. Chiar dacă-s naşpa. >:d<

zuzu spunea...

Roberto, atunci cand te duci si ii spui unuia ca il iubesti, te ia la misto si pana pauza urmatoare afla jumatate din scoala, iti cam piere cheful. Si incepi sa-ti cam pierzi increderea in baieti si in oameni in general. Poate tocmai din cauza asta tindem sa apelam la metode mai infantile, gen biletele sau prieteni.
Nu toti stiu sa aprecieze un "Te iubesc" spus din suflet.

aya spunea...

geeez deiu, e simplu, pentru k dak acel baiat ne-ar placea atunci am gasi un alt EL la kre sa visam, pentru k dak acel EL nu ar spune nu, ar deveni el (scris cu litere mici dupa km poti observa). Toata lumea spune k baietzii sunt vanatori. Da, ei sunt vanatori, insa vaneaza lucruri concrete, noi vanam vise, suntem "visatori", si e mult mai greu sa vanezi un vis, iar atunci knd el spune da, visul devine realitate, iar noi, fetele, avem nevoie sa visam, asa k Trebuie sa gasim un alt "vis". knd vei citi asta vei spune k nu am dreptate, dar stai sa iti spuna (EL) da, sa vezi atunci ce se intampla. In momentul de fatza si eu cred k ceea ce am spus e imposibil, insa s-a intamplat cu un alt EL, acum devenit doar el. Stai sa vezi kre e acel EL, eu nu cred k exista, dar imi doresc ft mult (pentru k stiu kt iti doreshti sa existe) sa ai dreptate si k diferentza dintre EL si el sa nu depinda doar de butonul caps lock.

vlad.e(schhh) spunea...

In primul rand doresc sa va anunt ca nu sunt fata ,deci opinia mea poate fi una gresita:)).Donc,
1.Deiu nu'mi spune ca tu ti'ai gasit adevarata iubire la 16 ani in primul an de liceu si ca n'o sa'l uiti cand te vei casatori cu altcineva si nu'mi spune ca'l vei tine minte pana la 123 de ani tanjind dupa el:"Offf... ce sufar eu dupa adevarata iubire pe care n'am mai vazut'o de la 20 de ani...
2.Faza cu "baietii se cupleaza intotdeauna cu fata pe care si'o dorec" nu e adevarata
3.Pinky primele cuvinte m'au impresionat dupaia aberai putintel
4.Deiu putin optimism .O sa vine si marea iubire hug>:D<

Cristiana spunea...

poate ca fetele pun mai mult suflet si sunt mai atente la detalii,reactii etc, pe cand baietii isi incearca norocu si de multe ori le cam reuseste.

app, m-am bucurat cand am auzit melodia, n-o mai ascultasem de ceva timp.

The dreamer spunea...

aici merge :X

deiu multumesc ca ai grija de mine, dar stai tu linisita.. nu ma ard :P poate ele se uda >:) :)))


[ ce-mi place ca astia nu stiu despre ce vb :)) ]

de faaapt :-? nu-mi place :| adica idee era... ete da.. le zici tu :P

>:D<

bubu spunea...

Am citit undeva pe net ca cica sunt atat de multe femei pe lume,incat fiecare barbat ar trebui sa aiba cate 4 ca sa fie toti cuplati:)).Nu stiu dak e adevarat ..da` ma rog.Ideea mea era ca ei isi permit sa isi bata joc de noi,intrucat,chiar daca pierd 1-2-3 gagici,a 4-a tot o gasesc pe undeva..si chiar daca nu e a 4-a,poate altul isi gaseste 'sufletul pereche' din prima sau din primele 2,deci se reporteaza,ca la lotto,stii?:)) E in natura lor..bleah.

Ingrid Ispas spunea...

M-a lasat fara cuvinte . Atat de adevarat ce ai zis tu acolo , scris in doar cateva cuvinte .

Dar , probabil , intr-un fel sau altul asa facem toate ...

Lizzy spunea...

Ai stiut cum sa pui punctul pe i.
Dupa parerea mea, e un post perfect!
Si multumesc pentru aseara. >:D<:*